• A Csemeteliget Kelet-Magyarország első és egyetlen baba-mama és gyermekközpontja, egy közösségi tér, ahol nemcsak a gyerekek fontosak, hanem a család minden tagja. A Csemeteliget egy olyan hely, mely szolgáltatásaival a debreceni és a környékbeli családok sok problémájára megoldást kínál. Olyan hely, olyan rendszerben, olyan szolgáltatásokkal és árakkal, melyek révén közösségek, barátságok szövődhetnek.

  • A Csemeteligetbe az anyukák egy kávé vagy tea mellett beülhetnek – vagy a teraszra kiülhetnek – beszélgetni, kikapcsolódni, itt akár egy délelőtt vagy délután is eltölthető anyukák és gyermekek között családias környezetben, a debreceni Nagyerdő szívében.

  • Olyan foglalkozásokat kínálunk a gyermekek számára, melyek hozzájárulnak személyiségük, mozgásuk fejlődéséhez, olyan programokat, melyek Debrecenben eddig nem voltak. Baba-mama és ovis foglalkozásokkal, ovi-előkészítővel, gyermekfelügyelettel, születésnapokkal, játszószobával, sóhomokozóval, mezítlábas parkkal, tanácsadásokkal, klubokkal, tanfolyamokkal, rendezvényekkel várjuk a családokat.

  • Gondoskodunk arról, hogy a gyermekekben kialakuljon a mese szeretete, a mesék iránti érdeklődés és vágy, ami által elősegítjük a szocializációt. Biztosítjuk a gyermekek zenei nevelését, képzését, valamint a gyermek korának és fejlettségének megfelelő játékokkal és módszerekkel fejleszteni tudjuk személyiségüket. Lehetőséget adunk az anyanyelvi képességek fejlesztésére, támogatjuk a mindennapos mozgást.

  • Segítjük az anyukák bababarát módon történő kikapcsolódását, nálunk nem kell azon gondolkodni, hogy le mered-e tenni a babát, hol tudtok szopcsizni, pelust cserélni, mivel a tisztaság és minden egyéb feltétel adott (ingyenes parkolás, fedett babakocsi- és kerékpártároló, felszerelt konyha, szoptatási és pelenkázási lehetőség) .

  • Célunk az anyukák közösségi életének a javítása: esős időben, szünidőben vagy hosszú téli délutánokon ne a négy fal vegyen körbe, legyen hová kimozdulni, közösségbe menni. Úgy kapcsolódjanak ki az anyukák, hogy közben a gyermek is értelmes foglalkozással tölti az idejét. Tudjanak az anyukák is igénybe venni hasznos programokat, szolgáltatásokat, kapjanak támogatást a mindennapokban.