Bodnár Rebeka
Bodnár RebekaAngol nyelvtanár
Bodnár Rebeka vagyok, 24 éves. Az egyetemet anglisztika szakos bölcsészként végeztem. Életemben fontos szerepet játszik a család, nagyon könnyen megtalálom a közös hangot a gyerekekkel. Ez vezetett ahhoz a célomhoz, hogy az angol nyelvet tanítsam.

Miért szeretnék segíteni?

Manapság elengedhetetlen az angol nyelv tanulása. A korai nyelvoktatás módszere meghatározó abban, hogy később milyen minőségben és mennyire bátran merik beszélni a nyelvet. A gyermekek az iskolás korhoz érve már szép emlékekkel tekinthetnek vissza a nyelvtanulásra, így a játékosan elsajátított alapok után a későbbi nyelvtanulást nem teherként fogják fel. Célom, hogy jókedvűen töltsük el az időt, miközben észre sem veszik a gyerekek, hogy mennyit tanulnak!

Miért tudok segíteni?

A Kids’ fun club – angol tanoda vezetőjeként már jelentős nyelvtanítási tapasztalattal bírok, és bátran kijelenthetem, hogy a lurkók egytől-egyig felhőtlenül szórakozva fejlődnek az órákon. Azoknak az anyukáknak, akik csemetéikkel együtt szeretnének fejlődni, nagy örömmel segítek majd abban, hogy otthon is gyakorolhassák az angol nyelvet, akár egy-egy csiklandozó, dalocska vagy mondóka segítségével, ezzel is közelebb hozva az idegen nyelvet a mindennapokhoz.

Mit csinálok a Csemeteligetben?

A tudást kompetencia alapú oktatással, rejtett módon, képességfejlesztő játékokba beágyazva adom át a kicsiknek, bevezetve őket az angol nyelv szépségeibe. Mindezt képességfejlesztő gyakorlatokkal, memóriajátékokkal, mozgásos és zenés gyakorlatok segítségével. Várok mindenkit szeretettel a Baba-mama angol órán!