Dr. Aukszi Tamás
Dr. Aukszi TamásA családtámogatások szakértője
38 éves vagyok, a családtámogatások szakértője, tanácsadója, a Jogvadász és a Családtámogatások oldal szerzője. A jogász végzettségem mellett ingatlanforgalmi szakjogász képesítéssel és jogi szakvizsgával is rendelkezem. Feleségemmel, 5 éves kisfiammal és 1 éves kislányommal élek Debrecenben.

Miért szeretnék segíteni?

Azt tapasztaltam, hogy nincs olyan fórum, ahol a szülők, a kismamák a családtámogatásokkal kapcsolatos kérdéseikre érdemleges választ kapnának, ezért indítottam a közérthető, könnyed, személyes hangvételű, de mégis komoly problémákra választ adó fent említett két internetes oldalt, amikkel a családtámogatások kapcsán a szülők segítségére lehetek.

Miért tudok segíteni?

Azért mert 10 évet dolgoztam a Debreceni Törvényszék kötelékében: voltam ügyintéző, bírósági fogalmazó és titkár. Bőven szereztem tapasztalatokat a családi jog területéről, részt vettem a bírósági félfogadási napokon (panasznap), ahol jogi tanácsokat adtam mindenféle ügyes-bajos dolgokkal kapcsolatban, mint például gyermektartásdíj kérési, gyermekelhelyezési, házasság felbontási, valamint más családjogi ügyekben, úgyhogy alaposan beleástam magam a családtámogatások rendszerébe.

Mit csinálok a Csemeteligetben?

A családtámogatások témakörében tanácsadást tartok.

Amennyiben személyes tanácsadást nem igénylő egy-két kérdésed van csak, akkor javaslom a Kérdezz-Felelek szolgáltatás igénybe vételét.

A személyes tanácsadásra vonatkozó bővebb információkért kattints az alábbi gombra:

Személyes tanácsadás