Dr. Bíró Liliána
Dr. Bíró LiliánaSzoptatási tanácsadás és babamasszázs oktatás

Miért szeretnék segíteni?

Orvosi munkám során gyakran találkoztam várandósokkal és kismamákkal kapcsolatos kérdésekkel, majd két gyermekem születése után a saját bőrömön is tapasztaltam, milyen nagy szüksége van az édesanyának megfelelő információkra és támogatásra. Azt gondolom, hogy a harmonikus anya-gyermek kapcsolathoz több tevékenység is hozzájárul, így többek közt az igény szerint szoptatás, a jótékony hatással bíró babamasszázs, így ezek elsajátításában is szeretnék segítséget nyújtani.

Miért tudok segíteni?

A Debreceni Gyermekklinikán orvosként szerzett tapasztalatok, a Semmelweis Egyetem laktációs szaktanácsadó képzésén kapott tudás, valamint az IBCLC-ként végzett tanácsadói munka révén tudom támogatni az édesanyákat.

Mit csinálok a Csemeteligetben?

Várandósoknak, szoptató édesanyáknak, babáiknak és családjaiknak szóló témákkal várom az érdeklődőket a Kismama Klubba. Közös beszélgetésen keresztül szeretnék gyakorlati tanácsokat, tippeket adni az örömteli családi együttléthez. A Csemeteliget Babamasszázs tanfolyamán olyan technikákat is átadok a szülőknek, amelyekkel hozzájárulhatnak a kicsik kiegyensúlyozottabb testi-lelki fejlődéséhez a kellemes, szeretetteljes érintéseken keresztül.