Mi érdekelt benneteket a legjobban 2019-ben? A statisztikák alapján összegyűjtöttem, hogy melyek voltak azok az események, facebook posztok és blogbejegyzések, melyek a leginkább felkeltették az érdeklődéseteket. Meglepő eredmények!

Lássuk helyezések tekintetében visszafelé haladva

10. helyen a 2019 októberében meghirdetett játék szerepel, mely 3159 embert ért el, 9. helyen pedig a barátnő kedvezmény keltette fel leginkább az érdeklődéseteket, mely 3225 főhöz jutott el! Jövőre is lesz barátnő kedvezmény!

A legnagyobb Grimm’s játékkészlet Debrecenben a Csemeteligetben (a képen egy része)

8. helyen a Grimm’s játékokról szóló bejegyzésem lelhető fel. Nagy öröm ez számomra, hiszen Debrecenben a legnagyobb Grimm’s játékkészlettel a Csemeteliget rendelkezik! És nem tagadás, babák, mamák, apukák egyaránt imádják! (3329 elért ember, 279 reagálás, hozzászólás és megosztás, 1551 bejegyzésre való kattintás)

7. helyen a Mikulásünnepünkre szóló 10%-os kedvezménykupon keltette fel az érdeklődéseteket. Oly annyira egyébként, hogy a Mikuláson résztvevők 45%-a ki is használta a hírlevélre feliratkozást és ezzel a 10%-os kupont! (3471 elért ember, 15 reagálás,kedvelés, hozzászólás, megosztás, 111 bejegyzésre való kattintás)

 

Te feliratkoztál már a Csemeteliget hírlevelére? Ha nem, megteheted most ide kattintva: http://www.csemeteliget.hu/hirlevel/

Zsindelyes Cottage hóembere

6. helyen a Zsindelyes Cottageval való együttműködésem szerepel. Csodás volt Újfehértón, minden tekintetben. Tervezem, hogy egy blogbejegyzésben beszámolok róla Nektek. (4340 elért ember, 80 reagálás, hozzászólás, megosztás, 176 bejegyzésre való kattintás)

 

Az 5. helyet a nyári élménytáboraink foglalták el, mely a jelentkezéseken is látszott, szinte mindegyik turnusunk teltházas volt. Idén még élménydúsabbá tervezem a táborokat, melyek egyébként már kidolgozás alatt, nemsokára közzé is teszem. (4597 elért ember, 55 reagálás, hozzászólás, megosztás, 303 bejegyzésre való kattintás)

 

 

 

Egy helyet csúszott csak le a dobogóról, azaz az előkelő 4. helyet foglalja el a Boszorkányok márpedig léteznek facebook posztom, ahol azt mutattam be Nektek, hogy milyen leírhatatlan is egy keddi nap nálunk. Teltházas Bábos mesekuckó és Gitáros Mókaóra, rögtönzött Csirik, kávéillat, zene, mozgás, beszélgetések, relax… (5618 elért ember, 51 reagálás, hozzászólás, megosztás, 688 bejegyzésre való kattintás)

A dobogósok

A dobogó 3 fokát foglalta el, azaz bronzérmes lett A gyermekek fejlesztése a szülő fejlődésével kezdődik  című blogcikkem. Pedagógusok, fejlesztőpedagógusok küldték a visszajelzéseket, hogy örülnek, hogy ezt leírtam, sok szülőnek be kellene látnia. Saját magamon tapasztaltam meg én is. Még időben. (9817 elért ember, 162 reagálás, hozzászólás, megosztás, 514 bejegyzésre való kattintás)

Ezüstérmes lett a Mándó Milánnal (www.minner.hu) való találkozásomról készített bejegyzés. Ezt nem gondoltam volna. Mármint hogy ez a poszt benne lesz a TOP 10-ben. Szeretek fejlődni, tanulni, mert mindig van mit. Mivel véletlenek nincsenek, a Milánnal való találkozásom sem volt véletlen, de legfőképp nem volt hiába. (10962 elért ember, 1506 bejegyzésre való kattintás, 528 fényképmegtekintés)

A dobogó legfelső fokán szerepel, azaz 1. helyezést ért el az ÉJSZAKAI OVI nevű kezdeményezésem! Őszintén szólva, ezt szinte gondoltam, mert 2 nap alatt felrobbantottátok facebook oldalunkat a sok sok hozzászólással, megosztással. Tudom, hogy szükségetek van rá, és Debrecennek is szüksége van egy ilyen kezdeményezésre. Örömmel jelentem be, hogy megálmodtam már rég,  kidolgoztam, kiagyaltam és megcsináljuk! Havonta minimum 1 alkalommal, igény szerint pedig kéthetente!  (11077 elért ember, 392 reagálás, hozzászólás, megosztás, 1712 bejegyzésre való kattintás)

 

Ezek voltak tehát azok az események, melyek iránt a legjobban érdeklődtetek. A fentieken túl rengeteg újdonsággal várlak majd benneteket a következő évben is! Ígérem, hogy sem programból, sem pedig meglepetésből nem lesz hiány! Hiszen rögtön év elején debütál a Csemeteliget terméke!

Hálás szívvel:

Anita.

ui: Ne felejts el feliratkozni a hírlevelünkre! Kattints most!