Csemeteliget baba-mama és gyermekközpont, közösségi tér

Cím: 4028 Debrecen, Nagyerdei körút 16.

Vezető: Dr. Auksziné Erdélyi Anita

Email: anita@csemeteliget.hu

Telefonszám: 52/688-125 vagy 30/329-0307

Honlap: www.csemeteliget.hu

I. Nyitvatartási idő

 1. A Csemeteliget hétköznapokon 8:30-tól 18:30-ig van nyitva.
 2. Szombaton és vasárnap – igény szerinti időpontban – az előre lefoglalt rendezvények (pl. babazsúr, névnap, születésnap, kelengye parti, családi nap) időtartamára lehet igénybe venni a Csemeteligetet.
 3. Az ünnepnapokon történő esetleges nyitvatartási időtartamról a honlapon és a facebook oldalon nyújtunk előzetes tájékoztatást.

II. Árak, kedvezmények, foglalás

 1. A Csemeteligetben fejlesztő és szabadidős gyermekfoglalkozásokat, tanfolyamokat, tanácsadásokat tartunk, klubtevékenységet folytatunk, a gyermekek számára játszóhelyet, időszakos felügyeletet biztosítunk.
 2. A Csemeteliget 4. pontban meghatározott szolgáltatásai díjfizetés ellenében vehetők igénybe. A szolgáltatások díjai megtalálhatók a honlapunkon, facebook oldalunkon, valamint megtekinthetők a recepción.
 3. A konyhai eszközök, az etetőszék, a pelenkázó, a szoptató helyiség, a babakocsi- és kerékpár tároló használata, a kihelyezett gyümölcsök elfogyasztása, a magazinok olvasása díjtalan.
 4. Az adott foglalkozásra megvásárolt 5 alkalmas bérletek a vásárlás napjától számított 7 hétig érvényesek. A bérletek más személyre nem ruházhatók át, más foglalkozásra nem használhatók fel, érvényességi idejük nem hosszabbítható meg. Amennyiben a bérlettel rendelkező az érvényesség ideje alatt nem vesz részt minden alkalmon, az elmulasztott alkalmak ára nem kerül visszafizetésre.
 5. A foglalkozásokon való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött.
 6. Bejelentkezni legkésőbb az adott foglalkozás kezdési időpontját megelőző 2 órával lehet. A bejelentkezést módosítani vagy törölni szintén a kezdési időpont előtt 2 órával lehet. A foglalkozások minimum 5 fő részvétele esetén kerülnek megtartásra.

III. A bent tartózkodás rendje

 1. A Csemeteliget foglalkozásait 0-7 éves korú gyermekek és nagykorú kísérőik vehetik igénybe. 3 éves korig kötelező a nagykorú kísérő foglalkozáson való jelenléte.
 2. A Csemeteligetben szakképzett személyzet áll rendelkezésre, de a 7 év alatti gyermekek csak szülői beleegyezéssel tartózkodhatnak nálunk. Időszakos gyermekfelügyelet esetén a szülőnek aláírásával kell igazolnia, hogy a gyermeket felügyelet céljából átadta a személyzetnek.
 3. A Csemeteliget épületében egészségügyi és higiéniai okokból minden személynek csak zokniban, papucsban vagy váltócipőben lehet bent tartózkodnia.
 4. A Csemeteliget területére szúró-vágó eszközöket, fegyvert vagy fegyvernek látszó tárgyat, nagyobb értéket képviselő dolgokat, a gyermekek testi és/vagy lelki épségét sértő tárgyakat, otthoni játékokat nem szabad behozni.
 5. A Csemeteligetbe behozott vagy itt elhagyott tárgyakért, az ezekben bekövetkezett károkért vagy az ezekkel okozott balesetekért nem vállalunk felelősséget.
 6. A gyermekek, a kísérők és a személyzet egészségének megőrzése érdekében beteg vagy betegségből lábadozó gyermek vagy kísérő a Csemeteligetet nem látogathatja.
 7. A Csemeteliget személyzete és a foglalkozásokat tartó szakemberek semmilyen gyógyszert vagy gyógyhatású készítményt nem adhatnak be a gyermekeknek.
 8. A Csemeteliget területére alkoholtartalmú italt behozni, a területén bent tartani és fogyasztani tilos.
 9. A Csemeteliget területén a dohányzás és a rágógumizás tilos.
 10. A látogatók elől elzárt területre (iroda, raktár, recepciós pult, pince, garázs, fáskamra) a látogatók nem léphetnek be.
 11. A WC-ket és a mosdókat rendeltetésszerűen kell használni, a tisztaságra fokozottan ügyelni kell.
 12. A gyermekek testi épségének védelme érdekében minden ablakot csak bukóra szabad kinyitni, a babavédő rácsokat rendeltetésüknek megfelelően kell használni. A klímaberendezésekhez hozzányúlni tilos. A konnektorok biztonsági védelemmel vannak ellátva, ezért telefontöltés céljából áramot vételezni csak a recepciós pultnál lehet.
 13. A Csemeteliget területére egészségügyi, higiéniai és biztonsági okok miatt állatot – a terápiás célt szolgálók eseti kivételével –behozni nem szabad.
 14. A játékokat, eszközöket a rendeltetésüknek megfelelően kell használni, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért, balesetért és annak következményeiért a gyermek kísérője viseli a felelősséget. Az épületben elhelyezett játékokat kültérre vinni, illetve a kültéri játékokat az épületbe hozni nem lehet.
 15. A játékokat, eszközöket a Csemeteliget területéről kivinni nem lehet. A játékok, eszközök eltulajdonítása vagy annak kísérlete polgári jogi és büntetőjogi felelősségre vonással jár.
 16. A Csemeteliget udvara és épülete biztonsági kamerákkal megfigyelt terület, az épület kívül-belül mozgásérzékelőkkel, riasztóval van ellátva. A kamerarendszeren keresztül minden esemény rögzítésre kerül, így a jogszabályokba ütköző cselekmény esetén a rögzített felvétel bizonyítékként felhasználható.
 17. A Csemeteliget szolgáltatásait igénybe vevők a szolgáltatás árának kifizetésével elfogadják a házirendet, valamint azt is, hogy a foglalkozásokon, tanfolyamokon, rendezvényeken, tanácsadásokon, klubtevékenységeken a Csemeteliget személyzete által készített fénykép és videó felvételek felhasználhatók a Csemeteliget kommunikációjához, azok megjeleníthetők a honlapon, a facebook oldalon, hírlevélben, hirdetésben. A Csemeteliget személyzete által készített fénykép és videó felvételek a Csemeteliget kizárólagos tulajdonát képezik, azok harmadik személy számára nem kerülnek átadásra.
 18. A látogatók a szolgáltatások igénybe vétele során saját eszközeikkel korlátlanul és díjmentesen készíthetnek fénykép felvételeket, azokat nyilvánosságra hozhatják. Kivételt képeznek ez alól a védjegyes foglalkozások, úgymint a Bábos Mesekuckó, Csiri-biri torna, Kerekítő, amelyeken fénykép és videó felvétel nem készíthető.
 19. Tűz észlelésekor a Csemeteliget személyzetét azonnal értesíteni kell és az épületet a menekülési útvonalon haladéktalanul el kell hagyni.
 20. Bármilyen felmerülő problémát a recepción kell jelezni. A Csemeteligettel kapcsolatban szívesen látunk minden ötletet, javaslatot, tanácsot; bármilyen kérdésre, érdeklődésre örömmel válaszolunk. Az ötlet, javaslat, tanács a véleménygyűjtő ládába anonim módon is elhelyezhető.

Kellemes és hasznos időtöltést és jó szórakozást kíván a Csemeteliget csapata!

Debrecen, 2017. október 17.