Kiss Anikó
Kiss AnikóHordozási tanácsadás

Miért szeretnék segíteni?

A babahordozás egy ösztönös és alapvető módja a kisbaba anyukához való kötődési szükségleteinek kielégítésére, a hétköznapok nehézségeinek megoldására. A hordozással kapcsolatban több felmerülő kérdés van, amik megbeszéléséhez elengedhetetlen a személyes találkozó és a lehetőség a folyamatos kapcsolattartásra. Három gyermekes édesanyaként én már többször is átéltem azt a csodálatos érzést, amit a babahordozás adott az éltemhez. Szeretnék minél több anyukát hozzásegíteni ahhoz, hogy mindezt ők is megtapasztalhassák.

Miért tudok segíteni?

Saját tapasztalataim és a Belibuba Babahordozó Iskolában szerzett tudásom révén sok-sok családnak megmutattam már, hogy mi az a plusz, amit a babahordozás hozhat az anyukák életébe. Találkoztam kismamákkal szülésfelkészítő alkalmakon, szükség esetén felkerestem őket az otthonukban, sőt a Maminbaba Debrecen óráin is igénybe vették a segítségemet. A több száz családdal való együttműködés során szerzett gyakorlatomat felhasználva rávezetem az édesanyákat, édesapákat arra, hogy hogyan tudják a kisbabájuk legalapvetőbb szükségleteit kielégíteni a megfelelő babahordozó eszköz segítségével.

Mit csinálok a Csemeteligetben?

Saját babahordozós tapasztalataimat és tudásomat adom át tanácsadás keretében, valamint szervezem a Debreceni Hordozós Klubot.Tanácsadásomon átbeszéljük az anatómiailag helyes, és biztonságos babahordozás alapjait. Megismerkedhetsz a különböző hordozóeszközökkel, amiket kipróbálhatsz és bérelhetsz is. Gyakorló babát biztosítok, így az sem baj, ha gyermeked épp alszik. Javaslom, hogy keress meg, ha szeretnél többet tudni a helyes, és biztonságos babahordozásról, ha a kisbabád sírós, nyugtalan, és nem tudod mi a megoldás, ha úgy érzed, nem boldogulsz a hétköznapokban, túl nehéz egy kisbabával, ha hordozni szeretnéd gyermeked, de gerinc problémád van, ha hordozóeszköz vásárlás előtt állsz, és bizonytalan vagy.

A tanácsadást követően már magabiztosan fogod hordozni kisbabádat! Keress bátran!