Havonta egyszer találkozunk Mi, babahordozós debreceni anyukák. Egy kötetlen délelőttöt töltünk együtt, ahol fő témánk a babahordozás.

Megismerkedünk egymás hordozási szokásaival, tapasztalataival, kipróbáljuk egymás hordozóeszközeit.

A találkozók célja nemcsak a közösség építése kisgyermekes anyukák, családok részére, hanem a korszerű, és személyes tanácsadás, tapasztalatcsere babahordozás és más kapcsolódó témák körében.

A Debreceni Hordozós Klub, mint öntevékeny csoport 2015-ben alakult, folyamatosan fejlődő közösség, amelynek tagjai aktívan részt vesznek a közösség építésében, programok szervezésében.

Minden alkalmunkon lehetőség van számos babahordozó eszközt kipróbálni, amelyet a csoport tagjai bocsátanak egymás rendelkezésére. Évente pár alkalommal meghívott vendégként fogadunk hazai hordozóeszköz gyártót vagy forgalmazót, hogy a tagok a hazai hordozókkal is megismerkedhessenek, ne csak a külföldiekkel.

A babahordozás mellett vendég előadókat hallgattunk meg gyógytorna, mosható pelenkázás, környezettudatos életmód, szoptatás stb. témakörében.

Klubunk 2016-ban aktív résztvevője volt a Debreceni Születés Hete programsorozatnak, ahol vetélkedővel kedveskedtünk az érdeklődőknek. Szintén ebben az évben csatlakoztunk az egyik helyi adománygyűjtő programhoz, amely során édességeket gyűjtöttünk rászoruló gyermekek részére

Várunk Téged is a Csemeteligetben!