A Kismama klub célja az anyukák és a várandósok számára egy közösség kialakítása, ahol a kismamák problémáira keresünk megoldásokat, megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, sőt a kérdések szakemberek általi megválaszolása is sor kerül. A klub vezetője Korondánné Ferenczi Gabriella.

A klubban többek közt szó esik az igény szerinti szoptatásról, az altatásról, a nyugtatásról, a hozzátáplálásról, a baba fejlődésének, növekedési ütemének témaköréről, valamint arról is, hogy új családtag születése esetén hogyan segíthetnek a barátok, rokonok. A  klubban segítséget és támaszt szeretnénk adni nektek.

Várandós és újdonsült édesanyaként is várunk benneteket, hogy egy-egy téma köré épített beszélgetésünkkel tapasztalatot cseréljünk egymással, ötleteket osszunk meg, naprakész információkat gyűjtsünk. Szó lesz az újszülött természetes igényeiről, arról, hogy ennek megfelelően hogyan készülhettek fel leginkább a baba érkezésére. Beszélünk a baba táplálásról az anyai táplálkozásról. Arról, hogy mi várható az első napokban és azután. Mi az, ami természetes, mire kell odafigyelni, mit vigyetek a kórházba, mivel várjátok otthon a jövevényt. Mire lesz (és mire nem lesz) szüksége a mamának szülés után, hogyan könnyíthettek ezen az időszakon. Megbeszéljük, mi az a kötődő nevelés, miért fontos és mivel tudjátok megalapozni.

Neked is, a babádnak is jó, ha már várandósként felkészülsz az anyasággal járó feladatokra. Az is természetes, ha sok kérdés csak később, a gyakorlatban merül fel benned. A klubban bátran felteheted a kérdéseidet, elmondhatod a véleményedet. Családias légkörben, anya- és bababarát környezetben. Megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, minden kismamák érintő újdonságról igyekszünk beszámolni, tanácsainkat a mindennapokban is tudod hasznosítani.

Várunk a Csemeteligetben minden hónap második szerdáján 17 órakor!