LoveYourBelly – hasizom fejlesztő- és regeneráló tanfolyam

A szétnyílt hasizom főleg szülésen átesett nőket érint, de mindkét nemnél, és minden korosztályban előfordul ez a probléma.

Várandóság alatt teljesen normális, hogy az egyenes hasizmok eltávolodnak egymástól, viszont szülést követően nem mindenkinél záródnak össze. NEKED ajánlom a tanfolyamot, amennyiben:

  • KISMAMAKÉNT szeretnéd megelőzni a problémát
  • SZÜLÉS UTÁN úgy érzed/látod, hogy szükséged van rá (olyan a pocakod mintha újra babát várnál…)
  • DERÉK- ÉS HÁTFÁJÁSSAL küzdesz
  • egyszerűen csak szeretnél SZÉP HASIZMOKAT ÉS ERŐS TÖRZSIZMOKAT

 

A LoveYourBelly hasizomfejlesztő- és regeneráló tréning a szétnyílt hasizomra nyújt hatékony, megbízható és könnyen elsajátítható megoldást.

A csoportos tanfolyam megközelítőleg 2-3 óra hosszát vesz igénybe, EGYSZER KELL részt venni rajta. Itt elsajátíthatod azt az elméleti és gyakorlati tudást, melynek segítségével helyreállíthatod a hasizmaid egészségét. A tanfolyam után otthoni gyakorlással tudod regenerálni a sérülést, illetve ha jobban szeretsz társaságban tornázni, akkor erre is lesz lehetőséged a gyakorló órákon.

Tanfolyam típusok

Csoportos tanfolyam: maximum 8 fő (8.000 Ft/fő)
Következő tanfolyam időpont: 2018. április 7. 10:00 (Csemeteliget)

Kiscsoportos tanfolyam: maximum 4 fő (10.000 Ft/fő)
Következő tanfolyam időpont: –

Privát tanfolyam: 12.000 Ft/fő
Otthon, a lakásodban is van lehetőség elvégezni a tanfolyamot.

A csoportos tréningek helyszíne a Csemeteliget (Debrecen, Nagyerdei körút 16.). A kiscsoportos és privát tanfolyamokra telefonon időpont egyeztetés szükséges: 06 30 964 56 15

SZERESD A HASAD TE IS!