Pörögnek az események a Csemeteliget szervezése kapcsán: jelenleg minden időmet a szervezés teszi ki. Egyszer a leendő Csemeteligetbe rohanok egy-egy szakemberrel, hatósági képviselővel, másszor együttműködésről tárgyalok, közben építem a facebook közösséget, szerkesztjük a honlapot, írom a blogot, árajánlatokat kérek stb.

Felpörögtek az események

Cikksorozatba kezdek!

Mivel ennyire felpörögtek az események, úgy gondoltam, hogy útjára indítok egy cikksorozatot, melyből előreláthatólag minden héten hétfőn este megtudhatjátok, hogy mi történt az előző héten a Csemeteligettel kapcsolatban.

Ez az első cikk, kivételesen szerdán teszem közé, s bár rengeteg a teendőm, de ezen túl igyekszem betartani a hétfőt.

Június 2. hete is eseménydúsan telt a Csemeteliget háza táján: minden nap tartogatott valami meglepetést, előrelépést, vagy épen megtorpanást. Ez utóbbit már elég rutinosan kezelem. A nem várt hírek kapcsán pár pillanatig lehorgasztott fejjel ocsúdok, aztán eszembe jut az a szó, hogy: elmúlik. A rossz hír, vagy a nem várt történés csak átmeneti állapot. Meg kell tanulni kezelni az ilyen eseteket, és mivel sokrétű tevékenység révén sok személlyel dolgozok együtt, ilyen dolgokra mindig számítani kell.

5+1 pontban az előző hét tartalmából

  • 1. Megkaptam a kiürítési tervet a tűzvédelmi hatóságtól, és megbeszéltük a további teendőket, lépéseket. Felvettem a kapcsolatot a többi szakhatósági szervvel. Kedvenc szavaim a héten: tűzvédelem, balesetvédelem, munkavédelem, villámhárítás, rézhuzal.

  • 2. A gyermekeim betegek voltak a héten, így le kellett mondanom két megbeszélést is. Ennek ellenére sokra haladtam, a teendőket nagyrészt telefonon intéztem. Még jó, hogy a férjem kapja a telefonszámlámat elektronikusan. Remélem nem fog szívrohamot kapni.

  • 3. Nagyon szerettem volna balettet a Csemeteligetbe. A héten Szatmáry-Buka Helga személyében sikerült megtalálnom azt a személyt, aki tudja képviselni a Csemeteligetben a nézeteimet, és a klasszikus zene szeretetét, a zene, a testtartás, valamint a ritmus összhangját szeretné óráin átadni a gyermekek részére.

  • 4. Kiss Anikó hordozási tanácsadóval tovább mélyítettük a kapcsolatunkat, ötleteltünk, beszélgettünk egy capuccino társaságában. Zavart a tárgyaláson, hogy betegsége miatt nem volt a hátamon a kislányom, de a férjem megfelelően gondoskodott róla ez idő alatt is.

  • 5. Meghatároztuk a honlap felépítését is. Tekintettel arra, hogy sok információt fog tartalmazni, nem szeretném, ha átláthatatlan lenne. A jelenlegi formát megfelelőnek találtuk arra, hogy ezen keresztül az információk rendszerezve, átláthatóan jussanak el hozzátok. A tartalom még igen csekély, de folyamatosan bővül, ahogy a férjem ideje engedi…

  • 5+1. Megszerveztem a következő hetet, mit mondjak, lesz teendő bőven a következő héten is. Elsődleges feladat most a szakhatóságokkal való együttműködés és ezáltal a hely véglegesítése. Már csak két válasz választ el attól, hogy a hely a Csemeteligeté legyen!

Jövő hét hétfőn ismét jelentkezek a legfrissebb információkkal.

Addig is látogassátok a Csemeteliget honlapját és kövessetek a facebookon is!

Üdv:

Anita