Olyan gyorsan telnek a napok a Csemeteliget megnyitásáig, amire nem is számítottam. Mire felocsúdok az egyik heti összefoglalóból, már írhatom is a másikat. No, de ez végül is nem baj, hanem éppen ellenkezőleg: azt jelenti, hogy haladunk, egyeztetünk, tárgyalunk, telefonálunk, szerkesztünk, közösséget építünk, tervezünk, tervezünk, és tervezünk. Így a legnagyobb örömötökre hamar elérkezik szeptember közepe, amikor is megnyit a Csemeteliget.

3+1 pontban arról, hogy mi történt június utolsó hetében a Csemeteligetben:

 • 1. Az egyik fő téma június utolsó hetében a helyszín tűzvédelmi megfeleltetése volt. Az érintésvédelem és a villámhárítás képviselőitől megkaptuk az árajánlatot, sőt a villámhárítással kapcsolatos átalakításokat már el is végezték.

 • 2. A rossz időjárás miatt június utolsó hetében több megbeszélés is elmaradt, ugyanakkor véglegesítésre került egy újabb program, mely az ovis korosztály számára szól. A mesemondó lány foglalkozása során életre kelnek a mesék képei és a mozgásigényüket is kiélhetik majd a gyerekek. Bízom benne, hogy a rendelkezésre álló hely engedni fogja, hogy a gyermek a szülővel együtt vegye igénybe ezt a foglalkozást.

 • 3. A hét talán legfontosabb eseménye volt, hogy útjára indítottam egy kérdőívet. A kérdőív elkészítésének több célja is volt:

  • egyrészt az, hogy megerősítést vagy megcáfolást kapjak arról, hogy jó irányba haladok-e,
  • másrészt, hogy felmérjem mire van még igény a megálmodott és megtervezett szolgáltatásokon kívül,
  • harmadrészt az, hogy nem szeretném elaprózni a szolgáltatásokat. Minél többet járok a ligetben, annál több ötletem van. Ezért szerettem volna felmérni azt, hogy nektek, anyukáknak, apukáknak és gyermekeiteknek mire van igénye, szükséglete egy ilyen helyen.
 • 3+1. Véglegesítésre került a Csemeteliget helyszíne!

  Ezzel kapcsolatban az alábbi élő videóban jelentkeztem be.

Visszatérve a kérdőívre: eddig 131-en töltötték ki, amit ezúton is köszönök. Már most nagyon sok véleményt, ötletet, információt nyújtottatok ezáltal nekem, melyeket a liget kialakítása során igyekszek a legjobban figyelembe venni. Minden igénynek sajnos nem lehet megfelelni, de én akkor is törekszem rá!

Aki még nem töltötte ki a kérdőívet, az az alábbi gombra kattintva megteheti.

Ne feledjétek, hogy a kitöltéssel 10% árkedvezményt is kaphattok az első Csemeteligetes bérletetek árából!

Kitöltöm a kérdőívet

A következő héten hétfőn ismét jelentkezek a július első hetében történtékkel kapcsolatos friss hírekkel.

Addig is nézegessétek a honlapot, mert most már folyamatosan töltjük fel információkkal, valamint kövessetek a facebookon is!

Szép napot!

Anita