Óvodai előkészítő a Csemeteligetben! – azaz miniovi. Közösségbe szoktatás, napirend kialakítás, foglalkozások, játék, tízórai. A Módszertani Intézet által jóváhagyott program!

A minioviban a gyermekek családból óvodába való beszoktatását kívánjuk elősegíteni elsősorban azon gyermekek számára, akiket a szülők még nem szeretnének bölcsődébe járatni, vagy éppen az otthon lévő kis tesó miatt még nem dolgoznak, s így nem tudják bölcsődébe járatni a nagyobbik gyermeket. Azon édesanyák számára is megoldást nyújt a program, akik otthonról dolgoznak, vagy épp iskolába járnak és szeretnének néhány délelőtt hatékonyan tevékenykedni. Az előkészítőt hétfőtől péntekig 9-12 óra közt tartjuk szakképzett és gyakorlott csecsemő-és kisgyermeknevelők segítségével:Nagy Fruzsinával,Szabó Mihálynéval (Marika), Tánczos Kaludiával. A nevére kattintva elolvashatod a bemutatkozását!

A minioviban lehetőséget biztosítunk arra, hogy az anyukák egyszerre járjanak közösségbe a gyermekükkel, ugyanakkor minden gyermek egyéni gondozási igényeit figyelembe vesszük. A gyermekek használhatják a csoportszobán túl az új játékokkal gazdagon felszerelt játszószobát, a beltéri sóhomokozót és a mezítlábas parkot is, ezen kívül minden nap különböző fejlesztő foglalkozást is tartunk a számukra.

A gyermeknek friss gyümölcsöt, péksüteményt, vagy szavatossági időt tartalmazó bontatlan csomagolású terméket (joghurt, keksz) adunk tízóraira. A minioviban arra törekszünk, hogy megkönnyítsük a gyermekek szocializációját, fejlesszük képességeiket, hozzászoktassuk a gyermekeket a napirendhez, melynek később, az óvodában is előnyét fogják élvezni.

Az ovi előkészítőbe a már biztonságosan járni tudó gyermekeket várjuk. Természetesen lehetőség van pelenkázásra, cumisüveg és etetőszék használatára is. A szolgáltatás igénybe vehető minden hétköznap, de akár csak 1-2 napra, illetve heti 5 napos időtartamra vagy akár egész hónapban is. A beszoktatást követően az édesanyák nyugodt szívvel  hagyhatják a gyermekeket a Csemeteligetben. A minioviban hétfőnként játékos angol foglalkozást tartunk, kedden gitáros mókaórával szórakoztatjuk a kicsiket, szerdán a Kerekítő kerül napirendre, csütörtökön hangszerekkel ismerkedünk, míg pénteken Bábos Mesekuckóval varázsoljuk el őket.

Pozitív megerősítés számunkra az, hogy a fővárosban már évek óta tartanak ezek az óvoda előkészítő programok, melyeket a gyermekek és az anyukák is nagyon kedvelnek, a visszajelzések alapján valóban egy hidat képez az otthon töltött idő és az óvoda között, könnyebb az elválás, és az óvodába történő beszoktatás is.

Sok szeretettel várjuk csemetédet a minioviban!

Árak 2019. január 1-től (napi 3 óra: 9:00-12:00)

3900Ft1 hétköznap: havi 15 600 Ft
  • 2 hétköznap: havi 27 000 Ft (3375 Ft/nap)
  • 3 hétköznap: havi 35 000 Ft (2900 Ft/nap)
  • 4 hétköznap: havi 40 000 Ft (2500 Ft/nap)
  • 5 hétköznap: 40 000 Ft (2000 Ft/nap)
  • Előzetes bejelentkezés szükséges!
  • Hívd a 06-30/3290307-es vagy a 06-52/688-125-ös telefonszámot, vagy írj az anita@csemeteliget.hu címre!