– Nem bírsz mit kezdeni az állandóan mocorgó gyerkőcöddel?

– Izeg-mozog, de nem tudod, hogyan lefárasztani?

– A Te gyermeked is szereti a labdákat?

– Szeretnéd, ha végre nem lenne gond az esti altatással?

– Egészséges életmódra nevelnéd a gyermekedet?

Akkor a Pattogó-mocorgó a nektek való! Jó hangulat, játékos feladatmegoldások és sok-sok mozgás!

  • Minden alkalommal egy mesével indítunk és egy meseút lesz az, ami végigkíséri a gyerekek kalandozását a mozgás világában. Ebben a világban a gyermekek sokféle mozgásformát és mozgásos játékot ismernek meg, ugyanazon cél elérése érdekében kell összedolgozniuk társaikkal.
  • A Pattogó-mocorgó kötetlen játékon alapul és a fő hangsúly a sikerélmények szerzésén van.
  • A sikerélmények elősegítik a gyerekek érdeklődését a labdajátékok iránt, így a mozgásanyagok elsajátítását is könnyedén lehetővé teszik.
  • Célunk olyan gyerekek nevelése, akik számára a mozgás örömet jelent, szívesen játszanak szabadidejükben együtt, tartozni szeretnének egy csoporthoz és később felnőttként is kiállnak majd a sport, az egészséges életforma mellett.

A sokmozgásos játékok elsősorban a természetes mozgásokra épülő, gyermekek sajátosságait figyelembe vevő játékok, utánzó feladatok, amelyek a motorikus képességek fejlesztését is kiválóan szolgálják. Ezeknek a játékoknak a tudatosan, tervszerűen felépített alkalmazásának hatására fokozódik a gyermekek testi ereje, állóképessége, gyorsasága, azaz a kondicionális képessége. Kitartásra nevel miközben a gyermekek különböző részképességei is fejlődnek.

Játszva fejlődik a gyermek ügyessége, emlékezete, figyelme, koordinációja, gondolkodása, ritmusérzéke, egyensúlyérzéke, erő- és állóképessége, problémamegoldó képessége, az egymás iránti bizalom, tisztelet kialakulása, az őszintesége, becsületessége.

Szeretettel várjuk azon szülőket is, akik szívesen pattogtatják a labdát a csemetéikkel, van kedvük akadályokat leküzdeni, sokat nevetni és barangolni a mesék birodalmában.

A foglalkozás időpontja egyeztetés alatt áll!