Sáfrányné Erdős Anett
Sáfrányné Erdős AnettGyermekfelügyelő, óvodai dajka, csemetefogadó
Kétgyermekes anyuka vagyok, imádom a gyerekeket. 7 és 4 éves lányaim vannak, minden időmet igyekszem Velük tölteni, ők az életem, rengeteg energiát adnak.

Miért szeretnék segíteni?

Azért, mert szeretek emberekkel foglalkozni, ismerem az anyukák problémáit, szeretem a gyermekeket. Célom azt elérni, hogy a Csemeteligetbe azért is szeressenek járni az anyukák és gyermekeik, mert a személyzet kedves és segítőkész.

Miért tudok segíteni?

Érettségi után óvodában dolgoztam, később pedig kommunikáció és könyvtáros diplomát szereztem. Kommunikációs és problémamegoldó képességem kiváló. A gyerekekkel bármikor, bármilyen szituáció előfordulhat, amikre én mindig megoldást találok. A gyermekeimmel otthon töltött idő alatt családi napközi vezetői, valamint óvodai dajka és babysitter képesítéseket is szereztem.

Mit csinálok a Csemeteligetben?

Ellátom a recepciósi feladatokat: érkezéskor fogadom a gyermekeket és az anyukákat. Segítek nekik az öltözködésben, tájékoztatást nyújtok a foglalkozásokról, bemutatom számukra a helyszínt, részt veszek a jegyek és a bérletek értékesítésében. Ha a Csemeteligetben töltött idő alatt bármi kérdés, probléma merül fel, információt és segítséget nyújtok. Forduljatok hozzám bizalommal!