Szilvási Réka
Szilvási RékaFitness instruktor
Szilvási Réka vagyok, 2016-ban végeztem az IWI-nél Csoportos Fitness Instruktorként és nagy örömömre hamar lehetőséget kaptam a Vezér Fitnessben Alakformáló edzés, illetve Spinracing óra megtartására. Célom az volt, hogy a vendégekkel megszerettessem a mozgást és ne csak azért járjanak tornázni, mert fogyni szeretnének.

Természetesen régebben én is azért jártam edzésekre, hogy csinosodjak, feszesebb izomzatra tegyek szert, de egy idő után titkon vágytam rá, hogy én álljak az első sorban, mint edző. Sok óratípust volt alkalmam kipróbálni, melyek hozzásegítettek ahhoz, hogy megtaláljam a saját stílusomat a mozgás/edzés terén.

2017 nyarán született meg kislányom, Flóra. Várandóságom alatt is próbáltam nem elhanyagolni a mozgást, legfőképp otthon végeztem könnyebb gyakorlatokat, de részt vettem terhes tornán is – maga a szülés és az utána lévő regenerációs időszak is könnyű volt ennek köszönhetően. Lelkileg azonban, mint minden anyuka – még ha nem is vallják be – én is küzdök olykor: monoton, egyhangú, megváltozott életstílus, én-idő megszűnése és még sorolhatnám… Az érzés, hogy „jajj csinálni kellene valamit, hogy nézek már ki, egy ruha sem jön már rám, mekkora már a hátsóm”. És hogy tettem-e ellene bármit is? Nem… Hisz az a kevés idő is, amikor egyedül vagy (mert épp alszik a babád), arra megy el, hogy a kis ruháit mosod/vasalod, főzöl, takarítasz, próbálod a legjobb körülményeket biztosítani számára – hopp és már fel is kelt:-) Este pedig folytatod, amit napközben félbehagytál és hulla fáradtan zuhansz az ágyba. Ha szerencsés vagy, akkor még alszol is éjszaka.

A Csemeteliget egy remek lehetőséget adott számomra és ezáltal számodra is, hogy ezen egy picit változtassunk, amíg a gyermeked jó kezekben, kedves környezetben tölti el azt az egy órát.

Gyere és tegyük meg együtt ezt a lépést közösen a jobb közérzetért! Alakformáló torna hétfőn 11 órától a Csemeteligetben!