Veres Orsolya
Veres OrsolyaJóga oktató
23 éves koromig magam sem hallottam a ma már oly divatossá vált jógáról. Azt, hogy a formák mögötti finom világban milyen hatalmas erőket mozgat a jóga, ekkor még nem tudtam. Gyerekként vívni jártam, később „trendi” aerobic órákon ugráltam, és súlyzókat emelgettem, hogy erős legyek, és tartsam a formámat. De hamarosan kiábrándultam belőle. Valami hiányzott…… 1996-ban részt vettem egy jógaórán, és azonnal megéreztem egy különös belső változást. A szüntelenül változó, rohanó világban megérintett valami, ami változatlan, amire lehet támaszkodni, amiből erőt lehet meríteni. Azóta is jógázom, és jóga tanárom biztatására kezdtem el jógaórákat tartani.

Miért szeretnék segíteni?

Az én célom az, hogy elkalauzoljam és segítsem a résztvevőket a gyakorlásban, hogy mindenki megtapasztalhassa a gyakorlatok jótékony hatásait, és megérezze a belső csend világát.

Miért és kinek tudok segíteni?

Az eddigi tapasztalataimat szeretném megosztani olyan résztvevőkkel:

  • akik szeretnének kikerülni a hétköznapi „forgatagból”
  • akik egy könnyebb, pihentető gyakorlásra vágynak
  • akik szeretnének lazítani, nyújtani
  • akik kimerültnek érzik magukat
  • akiknek nehezen állnak le a pörgő gondolataik
  • bárkinek, aki kedvet érez hozzá, akkor is ha még nem jógázott

Mit csinálok a Csemeteligetben?

A stresszoldó jóga foglalkozásokat vezetem csütörtökön 8:30-tól. Általános átmozgatással kezdjük az órát, majd rávezető gyakorlatokat végzünk a feszültséget jobban oldó, összetettebb mozgásokhoz. A foglalkozást vezetett relaxáció zárja. Minden jó, ha Jóga vége 🙂